Profita de reducerile de vara si ia-ti un dormitor de la Modela!

Vara este intotdeauna sezonul perfect pentru a face modificari in casa, incepand din dormitor. Fie ca este vorba despre redecorare sau un refresh complet de design al intregii case, acum este momentul. Acest anotimp cald ne da ocazia perfecta sa facem schimbarile mult dorite inainte de toamna.

Atunci cand vine vorba de impartirea unei case, in dormitor este o zona importanta. Aici ne petrecem o parte semnificanta din timpul de acasa, pentru a ne odhini, relaxa, reincarca. Astfel, este important ca dormitorul sa fie mobilat si decorat in asa maniera, incat sa ne inspire liniste si calm. Un dormitor trebuie sa fie un loc sigur in care sa ne petrecem clipele.

Descopera mai multe modele de dormitor din gama Modela!

Cand planuim redecorarea dormitorului, cateva aspecte importante trebuie luate in considerare: care este efectul pe care dorim sa il obtinem in aceasta camera? Ce mobila este cea mai potrivita? Ce principii de asezare confera dormitorului armonie? Magazinul de mobila Modela ofera o gama variata de dormitoare create special pentru a obtine diferite rezultate estetice si de spirit.

Daca iti doresti un sanctuar cald, primitor, stilizat cu elemente de lemn, in culori armonioase, varianta perfecta pentru tin, este Dormitorul Verona, la pretul de 2390 lei. In combinatie de culori wedge cu fildes, este compus dintr-un dulap cu 2 usi glisante, pat, 2 noptiere, comoda si oglinda. Aceasta este combinatia perfecta pentru cei ce iubesc stilul modern.

Dormitor Verona Modela

Dormitor Verona Modela

Daca alegi sa redecorezi un dormitor intr-o maniera tinereasca si de impact, iti recomandam Dormitorul Tineret Swan Galben, redus la 2790 lei. Format din 5 piese, el vine in combinatia de culori alb, galben, si gri. Este alegerea perfecta pentru a obtine un aer fresh si colorat.

Dormitor Tineret Swan Modela

Dormitor Tineret Swan Modela

Iar daca adori aerul vintage, combinat armonios cu un stil modern si chic, alege Dormitorul Karel din nuc. Este redus acum la pretul de 3999 lei. O alegere eleganta, rafinata, in nuante de bej si nuc, confera un suflu boem si cotidian. Este compus dintr-un sifonier cu 2 usi glisante bine compartimentat, pat cu lada de depozitare pe pistoane cu gaz, cu tablie tapitata cu material textil. Mai contine si 2 noptiere, masa de machiaj si bancheta tapitata.

Dormitor Karel din nuc Modela

Dormitor Karel din nuc Modela

Poti explora mai multe modele de dormitor pe site-ul nostru pentru a gasi exact ceea ce iti doresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Main Menu