Cart

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare ale website-ului nostru. Accesarea website-ului https://www.modela.ro/ implica acceptarea explicita a acestor Termeni si Conditii ce reprezinta totodata contractul dintre parti.

S.C. MODELLA CONCEPT S.R.L, in calitate de proprietar al website-ului, isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza oricand, fara nicio notificare in prealabil, continutul website-ului si al Termenilor si Conditiilor de Utilizare. Din acest motiv, va rugam sa accesati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

DEFINITII

Cumparator  –  orice persoana fizica sau persoana juridica ce emite o Comandasau utilizeaza magazinul virtual https://www.modela.ro/;
Vanzator –  societatea comerciala S.C. MODELLA CONCEPT S.R.L, cu sediul social in Calea Bucurestilor, nr 30,Otopeni, jud Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1787/2014, CIF:RO 33296205;
Societate  – societatea comerciala S.C. MODELLA CONCEPT S.R.L, legal inregistrata;
Bunuri – orice produs comercializat de Vanzator, mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului;
Comanda –  document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca Bunurile si sa efectueze plata acestora;
Contract –  o Comanda confirmata de catre Vanzator;
Specificatii   –  toate descrierile Bunurilor, asa cum sunt precizate in Comanda;
Elemente de continut: imagini, clipuri audio/video, texte, elemente de grafica web, scripturi, software si celelalte informatii care se gasesc pe website-ul https://www.modela.ro/.

DREPTUL DE AUTOR

intregul continut al website-ului www.modela.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul Societatii a elementelor de continut enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.modela.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Informatiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informatiile sau datele considerate de interes general, care ar putea aparea intr-un alt material, Vanzatorul trebuie sa isi exprime acordul scris pentru publicare. Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuala se raporteaza la urmatoarea adresa de e-mail:  modellaconcept@gmail.com.

 

LIVRARE:

Termenul de expediere al produselor variaza intre 1 zi si 21 de zile, in functie de produs. Pentru a verifica termenul produsului, puteti contacta un consultant Modella Concept telefonic sau pe adresa: intreabamodella@gmail.com

MODALITATI DE PLATA

-Comenzile cu valorea mai mica de 500 lei se pot achita ramburs la curier, cu card online sau prin tranfer bancar direct.
-Comenzile cu valoare mai mare de 500 lei se pot achita cu card online sau selectand varianta “transfer bancar direct”. Selectand varianta :transfer bancar direct” primiti pe adresa de email o factura proforma cu care se poate achita la orice banca un avans minim de 30% din suma. Diferenta se poate achita ramburs la curier.

PLATA ONLINE:

S.C. MODELLA CONCEPT S.R.L nu detine dreptul de a pastra datele confidentiale ale clientilor si datele cardurilor utilizate la plata.

Info 3D Secure:

3D Secure reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)

 

CONDITII TRANSPORT

Comenzile cu valoare mai mica de 500 lei au o taxa unica de transport de 29 lei.Comenzile care depasesc aceasta suma beneficiaza de transport gratuit in orice localitate din tara.
Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase.
Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator.

Comanda speciala:

Produsele confectionate dupa specificatia clientului- dimensiuni, culoare, material  ce poarta denumirea de „comanda speciala” nu pot fi returnate. Decizia de a renunta la o comanda speciala duce la pierderea avansului achitat.

LINK-URI UTILE

ANPC

Platforma SOL

Modalitati de plata