INTRODUCERE

Utilizarea site-ului www.modela.ro incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele acestuia.

Va rugam sa cititi Termenii, Politica noastră privind modulele cookie si Politica de confidentialitate (denumite in continuare in mod colectiv „Politicile de protectie a datelor”) inainte de a utiliza site-ul si de a plasa comenzi prin intermediul acestuia.

Daca nu acceptati in mod implicit Termenii și Politicile de protecţie a datelor, va recomandam sa nu utilizati acest site. Termenii pot suferi modificări in conformitate cu legea in vigoare.

Aveti responsabilitatea de a citi in intregime Termenii si Politicile privind protectia datelor, intrucat aplicabili vor fi Termenii si Politicile privind protectia datelor in vigoare in momentul exact utilizarii.

DEFINITII GENERALE

Site-ul www.modela.ro este proprietatea SC. MODELLA CONCEPT.SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul social in Sat Padurisu, com. Frumusani,  tarla 20/2, parcela 3, nr. Cadastral 21870 C1 parter + etaj 1 partial, C2 parter, C3 parter +etaj 1, jud. Calarasi, identificat prin CUI 33296205, inregistrat la Registul Comertului ROONRCJ51/543/2019, cu numarul J51/ 543/ 03.06.2019, CONT IBAN RO10FNNB013103038608RO02 CREDIT EUROPE BANK, telefon 0731.282.665, adresa email: modellaconcept@gmail.com

BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre site-ul www.modela.ro intr-o anumita perioada.

BUNURI si SERVICII – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv bunurile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale siteului prin care se face accesul la serviciu.

CLIENT – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut si serviciu, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre www.modela.ro si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de www.modela.ro.

CONTRACT – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si cumparatorului.

CUMPARATOR – poate fi orice persoana juridica si orice persoana fizica care efectueaza o comanda.

COMANDA – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

COSUL MEU – sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa adauge bunuri sau servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

SITE – magazinul online gazduit la adresa web http://www.modela.ro .

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre www.modela.ro catre client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de www.modela.ro, indifferent de modalitatea de livrare.

UTILIZATOR – persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare.

DATELE DUMNEAVOASTRĂ ŞI INREGISTRAREA PE SITE

Informatiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate in conformitate cu Politicile de protectie a datelor. Prin utilizarea acestui site si/sau plasarea unei comezi prin intermediul www.modela.ro ,va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul privind prelucrarea acestor informatii si declarati ca toate informatiile si datele pe care ni le-ati furnizat sunt veridice si exacte si ca ati obtinut acordul prealabil scris al titularului informatiilor si/sau datelor, in eventualitatea in care informatiile si datele pe care ni le furnizati prin intermediul site-ului nu va apartin.

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra,consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

PLASAREA COMENZILOR

Pentru ca fiecare client este diferit, avem mai multe opțiuni prin care puteti comanda produsele de pe www.modela.ro.

  1. Comanda direct pe site

Pentru a plasa o comanda va invitam sa descoperiti ofertele propuse pe site.

Cand gasiti produsul/produsele dorite apasati pe butonul “adauga in cos”.

In “Cosul Meu” puteti vizualiza toate produsele dorite si selectate pe o comanda, iar cand terminati cumparaturile apasati pe butonul “Finalizare comanda”.

Urmatorul pas este sa completati datele de livrare, facturare si modalitatile de plata.

Verificati datele completate si apasati pe butonul “plaseaza comanda“.

Imediat veti primi o notificare de confirmare a comenzii realizate, urmand sa fiti contactat de un consultant www.modela.ro.

  1. Comanda prin telefon.

-pentru a plasa o comanda prin telefon ne puteti contacta zilnic de luni pana vineri intre orele 08:30 si 17:30 h ,la numarul telefon mobil: 0731.282.665.

-datele de livrare, facturare si modalitatile de plata vor fi confirmate printr un email

  1. Comanda direct la showroom

-showroom-ul nostru este in Showroom Frumusani Com. Frumusani, Sos Bucuresti, nr 25, km 24, jud Calarasi

-accesul la showroom se face pe baza de programare la numarul de telefon  0731.282.665

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza preluarea si inregistrarea unei comenzi cazul in care:

-clientii care plaseaza comanda manifesta comportament sau limbaj neadecvat

-clientii care plaseaza comanda au in istoricul activitatii lor pe www.modela.ro livrari refuzate.

STOCURI

Majoritatea produselor sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate in anumite situatii care nu depind de www.modela.ro (exemplu situatia in care exista ruptura de stoc a unui produs, ori situatia in care continuitatea materialelor de pal sau lemn achizitionte de la furnizori nu mai este disponibila). Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.

PLATA UNEI COMENZI

Pentru a va face experienta cumparaturilor mai usoara va punem la dispozitie urmatoarele modalitati:

–    Online cu card bancar Visa sau Mastercard; Plata este securizata prin partenerul nostru Info 3D Secure, recunoscut pentru exigenta acestuia privind securitatea solutiilor de plata oferite.

Info 3D Secure:

3D Secure reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2)

– Prin transfer bancar (ordin de plata) virament bancar in contul firmei SC. MODELLA CONCEPT.SRL. In cazul platii facturii prin OP, comisioanele bancare aferente transferului sunt in sarcina platitorului.

– Numerar la livrare; Pentru aceasta optiune se va adauga o taxa pentru plata comenzii in ramburs la curier.

MODALITATI DE PLATA

– Valoarea comenzii se poate achita numerar la livrare, cu card online sau prin tranfer bancar direct.

– Pentru comenzile speciale, valoarea lor se pot achita cu card online sau selectand varianta “transfer bancar direct”. Selectand varianta :transfer bancar direct”, primiti pe adresa de email o factura proforma cu care se poate achita la orice banca un avans minim de 20% din suma. Diferenta se poate achita ramburs la curier.

TRANSPORT SI LIVRARE

LIVRARE:

Termenul de expediere al produselor variaza intre 1 zi si 21 de zile, in functie de produs. Pentru a verifica termenul produsului, puteti contacta un consultant Modella Concept telefonic sau pe adresa: intreabamodella@gmail.com

Produsele sunt livrate la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Romania si tarile din Uniunea Europeana. Ve ti fi notificat cu privire la livrarea produselor comandate.

– livrarea se va face la adresa solicitata de client.

-livrarea se face prin curier rapid, tarifele fiind variabile in functie de localitate.

-termenul de livrare, in Romania, este intre una si 27 de zile lucratoare, socotite de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

-livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care www.modela.ro colaboreaza sau prin mijloace proprii.

– produsele  livrate  prin mijloacele proprii vor fi verificate la receptia lor; dupa predarea produselor suntem exonerati de orice fel de responsabilitate privind deteriorarea acestora.

Ca urmare a legislatiei in vigoare, www.modela.ro nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

-intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

-deteriorarile, distrugerile,pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

-informatiile eronate furnizate de cumparator.

CONDITII TRANSPORT

Comenzile cu valoare mai mica de 500 lei au o taxa unica de transport de 29 lei. Comenzile care depasesc aceasta suma beneficiaza de transport gratuit in orice localitate din tara.

Livrarea se face pana in fata blocului/imobilului pentru coletele voluminoase.

Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator.

RETURNARE SI INLOCUIRE

Aveti posibilitatea de a returna orice produs marime standard achizitionat la distanta

– in termen de 14 zile calendaristice de la primire,fara penalizari completand formularul model de retragere. Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport pentru returnarea coletului.

Clientul poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

– produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site,

– produsele ce au fost livrate gresit

– produsele care au dimensiuni eronat comandate

Clientul este obligat sa notifice www.modela.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte,in ambalajul original,cu toate etichetele interne si externe, eticheta de pret cu sigiliul nealterat, cu accesoriile aferente. Pentru a fi returnate produsele trebuie reambalate.In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator si/sau nu sunt in conditii perfecte, ele pot fi reexpediate clientului, fara rambursarea contravalorii produsului sau inlocuirii acestuia.

Produsele trebuie returnate prin curier rapid. In niciun caz nu sunt acceptate retururi prin serviciul oferit de Posta Romana, sau prin alte mijloace.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copie dupa factura, si formularul retur completat de catre client.

Clientul nu poate returna produsele achizitionate si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri,in urmatoarele scopuri sau situatii:

– cazul in care produsul de mobilier s-a realizat pe dimensiunile cerute de client

– produsele prezinta semne de uzura, lovire, deteriorare sau piese lipsa

– inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii, sau de un tip diferit, are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile calendaristice

– in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

– in cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.

– in cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

– ruperea sigiliului de securitate atrage dupa sine scoaterea produselor din categoria celor returnabile.

Comenzile care au fost ridicate de la showroom nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalizari.

Pentru restituirea contravalorii produsului returnat, este necesara transmiterea de catre dumneavoastra a unui cod IBAN corect in care va vom restitui suma aferenta produsului returnat.

In cazul in care ati achitat produsul online, prin card bancar, va vom restitui suma aferenta produsului returnat in acelasi cont bancar din care ati efectuat plata.

VALABILITATEA OFERTEI

www.modela.ro isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a utilizatorului sau clientului.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat conform art. 8.6.3. nu se poate modifica.

Cos

Nu aveți produse în coș.