Hai sa ne cunoastem!

MODELLA CONCEPT – suntem o companie producatoare si importatoare de mobilier cu o experienta de peste 20 ani pe piata din Romania. In acest timp, echipele noastre au depus toate eforturile posibile pentru a ridica serviciile oferite la cele mai inalte standarde si asteptari ale clientilor nostri, oferind produse la un inalt nivel calitativ. Produsele Modella se evidentiaza prin calitatea materiei prime utilizate, design si confort.
Aducem in fata clientilor nostri o gama variata de  produse de calitate, functionale si fiabile la preturi competitive.Inca de la infiintare, facem eforturi pentru a satisfice cerintele in continua schimbare in materie de design si confort, oferind  produse selectate special pentru piata romaneasca.

Modella Concept este un partener pe termen lung pentru toti clientii sai, oferind o gama larga de mobilier pentru living, dining room, dormitoare pentru adulti, tineri si copii , mobilier bucatarie si baie, canapele,coltare si saltele intr-un echilibru perfect calitate- pret.

In planurile noastre de viitor, extinderea ofertei de produse reprezinta o prioritate, de aceea consideram ca la noi vei gasi “totul pentru casa ta”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

2 Comentarii

  1. buna ziua . vreau sa cump 2 canapele extensibile Medeea si Alpha . vreau sa stiu daca vin la dvs la locație le găsesc pe stoc? si ce program aveti mulțumesc si astept rasp dvs.
    • Buna ziua, Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la oricare dintre numerele afisate pe site : 0725.645.505 0731.282.665 0762.074.657 In intervalul orar 08:30-17:30 , luni-vineri ! O zi placuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Main Menu