Masa extensibilă – o soluție modernă

Când găzduiești oaspeți în plus, ai nevoie de o masă care garantează tuturor un loc. Aici intră în acțiune masa extensibilă. Când vine vorba de bucătărie sau sufragerie, având masa potrivită poate face diferența. Cu toate acestea, vor exista momente în care masa trebuie să ofere loc mai multor persoane decât în mod normal, deoarece ai prieteni sau familie în vizită. Masa trebuie să fie, de asemenea, foarte eficientă din punct de vedere al spațiului, astfel încât să ocupe cât mai puțin posibil.

Masa extensibilă perfectă

Ce face masa extensibilă perfectă? Este o combinație de aspect excelent, calitate și un stil care se potrivește camerei în care se află. De asemenea, trebuie să iei în considerare modul în care o utilizezi. Ai în mod regulat grupuri mari de prieteni și membri ai familiei, sau este în principal doar pentru tine și un cuplu care iau masa la ea? Asta va determina dimensiunea mesei de bucătărie de care ai nevoie. Odată ce ai trecut prin toți acești factori, este relativ ușor să găsești o masă extensibilă de la Modela.

Masa extensibilă – soluția pentru spații mici

Cu selecția noastră de mese extensibile, nu va trebui să faci compromisuri în ceea ce privește stilul. Acestea sunt disponibile într-o selecție de designuri și materiale moderne, inclusiv geam securizat din sticlă și mese din pal melaminat ultramoderne. Cu cât sunt mai multe, cu atât e mai bine din punctul nostru de vedere. De asemenea, poți să îți mărești spațiul de a cina cu o masă extensibilă ovală și un set de scaune pe măsură. De la piele întoarsă și până la scaune tapițate, de înaltă calitate, gama noastră oferă confort și eleganță fără efort.

Masa extensibilă în spațiul contemporan

Casele moderne, cu decor contemporan, beneficiază întotdeauna de o masă extensibilă modernă. În prezent, totul se rezumă la nuanțe de lumină, suprafețe strălucitoare și margini perfect drepte,  un aspect care se potrivește perfect cu locuința modernă, în special cu cele care au mai multe surse de lumină. Suprafețele strălucitoare, reflectorizante, prind viață atunci când sunt iluminate.

Mecanisme ale mesei extensibile

Ceea ce trebuie să știi despre extinderea meselor este tipul de mecanism de extensie utilizat în construcția lor. În mod tradițional, mesele extinsibile foloseau inserții depozitate sub suprafața mesei. Recent, a fost introdus un alt tip de construcție, “frunzele” sau “aripile” extinse. Unele mese contemporane dispun, de asemenea, de mecanisme de pârghie care permit ajustarea nu numai a dimensiunii ci și a înălțimii mesei. Mai mult, este perfect acceptabil să utilizezi masa extensibilă pentru spații foarte mici. Astfel de unități pot fi pliate și ușor ascunse de văzul lumii atunci când nu sunt necesare.

Cu atât de multe stiluri și dimensiuni diferite disponibile, este important să explorezi opțiunile tale. Acest lucru este important pentru a putea alege o masă extensibilă potrivită pentru casa și stilul tău de viață. Echipa noastră este mai mult decât încântată să vă asiste la întrebările legate de dimensiuni și stil. Pentru mai multe informații sau pentru a vedea gama noastră largă de mese extensibile, vizitați site-ul nostru.

Și, câteodată, vei da peste niște unități care sunt pur și simplu opere de artă. Vă las cu acest video în care masa extensibilă Fletcher Capstan, în valoare de 50.000$, se desfășoară chiar în fața ochilor tăi. Este pur și simplu spectaculos!

YouTube video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Meniu Principal