Cum să-ti alegi șifonierul potrivit?

Alegerea unui șifonier potrivit pentru dormitorul tău este esențial. Când te gândești la achiziționarea unui nou șifonier, trebuie să îți pui următoarele întrebări:

  • Am nevoie de mai multe rafturi?
  • Am nevoie de mai mult spațiu pentru umerașe?
  • Ar trebui să achiziționez un șifonier mai mare?

În funcție de preferințele pentru depozitarea garderobei tale, în acest articol te vom ajuta să decizi de ce ai nevoie. La Modela, dispunem de o gamă variată de șifoniere, special create pentru nevoile tale.

Cât de mare ar trebui să fie șifonierul?

sifonier zambac cu usi glisante

Cât de mare este nevoie! Dar nu mai mare decât mărimile camerei tale. Dacă dormitorul tău este unul de dimensiuni reduse, atunci sigur știi cât de prețios este spațiul. În primul rând, va trebui să măsori cu atenție spațiul în care vei situa șifonierul. Notează atât lungimea, cât și lățimea, adâncimea și înălțimea. Acest lucru va fi foarte util atunci când navighezi prin gama de șifoniere. De asemenea, este important să te asiguri că dispui de suficient spațiu pentru a sta confortabil în fața șifonierului atunci când deschizi ușile și sertarele. Din nou, dacă dormitorul este mai mic, un șifonier cu uși glisante este perfect.

Cum să achiziționezi un șifonier pentru dormitorul tău?

Majoritatea oamenilor sunt conștienți că trebuie să achiziționeze un șifonier care se potrivește cu restul mobilierului. Și dacă nu complet, măcar să nu fie complet din altă sferă. De exemplu, nu ai cumpăra un șifonier de antichitate dacă restul mobilierului din dormitorul tău înclină spre stilul contemporan. Cu excepția cazului în care îți place să experimentezi cu un design ironic și curajos (sau ciudat). Dar, ca majoritatea celor care achiziționează un șifonier, probabil ți-ar plăcea ca acesta să funcționeze cu celelalte piese de mobilier. Aruncă o privire asupra restului mobilierului din camera ta. Dacă observi piese realizate din MDF, cea mai sigură alegere este un șifonier din MDF. Dacă observi piese realizate din PAL, atunci cea mai sigură alegere ar fi un șifonier din PAL. De asemenea, ar trebui să iei în considerare finisajul mobilierului din dormitorul tău.

Alegerea unui șifonier cu uși glisante

Șifonierele cu uși glisante reprezintă alegerea perfectă pentru dormitoare de dimensiuni reduse. Din moment ce dispui de un spațiu limitat, asigură-te că profiți la maxim de spațiul de depozitare din interior și orientează-te spre un șifonier înalt și îngust. Șifonierele cu uși glisante se îmbină frumos, de asemenea, într-o cameră de oaspeți sau o cameră de tineret. Fiind mai mici, hainele copiilor necesită mai puțin spațiu. Pentru un astfel de șifonier, recomandarea noastră este șifonierul Sedef.

Alegerea unui șifonier cu uși duble

Șifonierele cu uși duble reprezintă cea mai populară dimensiune, deoarece acestea se vor potrivi într-un dormitor de dimensiuni mici spre medii. Descoperă aici un șifonier potrivit pentru camera ta!

Alegerea unui șifonier cu 3 uși

Șifonierele cu trei uși pot reprezenta o mică problemă pentru dormitoarele mai mici, în timp ce șifonierele cu două uși pot fi, câteodată, încadrate cu succes într-un dormitor de dimensiuni reduse. Șifonierele cu trei uși se potrivesc de minune dormitoarelor de dimensiuni medii spre mari. Cu o mulțime de soluții de stocare pentru pantofi, cămăși, rochii și multe altele, șifonierele triple sunt perfecte pentru cei care au o mulțime de haine! Recomandarea noastră este șifonierul Meissa.

Alegerea unui șifonier cu 4 uși

Șifonierele cu patru uși sunt perfecte pentru dormitoarele mari. Chiar dacă nu împarți dormitorul cu un partener, dacă dispui de spațiu pentru un șifonier cu patru uși, decizia de a achiziționa unul este perfect normală. De la pantofi, paltoane, așternuturi și până la clasicile articole vestimentare, un șifonier cu patru uși le poate stoca pe toate. Alege șifonierul Beta!

Alegerea unui șifonier cu 5 sau 6 uși

Astel de șifoniere sunt colosale. Te-ai putea întreba, de ce ar avea nevoie cineva de un șifonier atât de mare? Șifonierele cu cinci sau șase uși reprezintă soluția perfectă pentru cuplurile care își pot împărți garderoba în propriile secțiuni personale, unitatea din mijloc servind ca spațiu de depozitare comun pentru prosoape sau așternuturi. Și să nu uităm faptul că înlocuirea spațiilor de depozitare cu un singur șifonier de dimensiuni mari poate elibera spațiu în cameră. Șifonierele nu sunt doar pentru haine! Alege șifonierul Cesar!

Dacă tot nu ești convins, te invităm să descoperi o gamă variată de șifoniere Modela!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Main Menu