Cum să îți decorezi living-ul cu un colțar extensibil modern

Un colțar extensibil reprezintă cea mai versatilă opțiune de relaxare pentru casa ta. Indiferent ce vrei să faci, să vizionezi filme, să te relaxezi sau să găzduiești oaspeți, un colțar extensibil modern reprezintă soluția perfectă. Multă lume se întreabă totuși, „care este cel mai bun mod de a aranja colțarul extensibil în camera mea?”

Cumpărarea de mobilier este o investiție semnificativă. Obiectivul tău este de a transforma colțarul extensibil într-o piesă de bază? Atunci trebuie să te asiguri că acesta se potrivește perfect spațiului tău.

De ce să alegi un colțar extensibil modern?

coltar extensibil modern

Nicio altă piesă de mobilier nu poate găzdui atâtea persoane precum un colțar extensibil. Colțarele pot ajuta la maximizarea opțiunilor de relaxare în casele mai mici, mai ales atunci când sunt plasate într-un colț. În multe cazuri, un colțar se va potrivi mai bine decât o canapea, iar lățimea va ocupa mai puțin spațiu.

Colțar extensibil – Dreapta sau Stânga?

Colțarul extensibil în partea dreaptă sau în cea stângă? Aceasta este cea mai importantă decizie atunci când achiziționezi un colțar. Această opțiune va seta tonul pentru plasarea optimă a colțarului.

coltar extensibil modern rileft maro

Atunci când planifici plasamentul unui colțar, gândește-te la utilizarea zilnică vs utilizarea ocazională. Camera ta trebuie să fie primitoare și să ofere o senzație de confort. Când intri în cameră, îți vei dori să fii cu fața la colțar. Nimeni nu dorește să intre în cameră și să vadă partea din spate a acesteia. Aranajarea lui în colțul camerei este unul dintre cele mai simple și eficiente moduri de a plasa un colțar.

coltar extensibil modern solo

Este esențial să te gândești la toți factorii atunci când îți măsori spațiul. Punctele focale, ferestrele, ușile și alte piese de mobilier sunt factori importanți care trebuie luați în considerare. Din acest motiv, decizia de a alege un colțar poate fi una dificilă. Pentru asta, specialiștii Modela îți stau la dispoziție!

Care sunt cele mai bune configurații pentru un colțar extensibil modern?

Există foarte mule opțiuni atunci când vine vorba de configurația colțarului extensibil. Dispunând de o gamă variată de colțare, la Modela este imposibil să nu găsești soluția care se potrivește nevoilor tale.

Colțar în formă de „L”

coltar extensibil modern rio

Când o parte a colțarului extensibil este mai lungă decât cealaltă, sau au o lungime egală pe ambele părți, acesta este in formă de „L”. Acest aranjament funcționează cel mai bine în camerele mai mari, cu mult spațiu de perete. Alege Colțarul extensibil Rio!

Colțarul extensibil „chaise”

coltar extensibil modern rileft

Colțarul extensibil tip chaise este practic un colțar extensibil cu loc adăugat de șezut. Colțarul chaise se încadrează perfect într-un spațiu mai mic, spațiu care nu poate găzdui un colțar în formă de „L” sau „U”. Asociază cu o măsuță de cafea potrivită iar rezultatul va fi unul pe măsură! Alege Colțarul extensibil Rileft!

 

Colțar extensibil rabatabil sau fix?

Din nou, trebuie să îți setezi scopurile camerei atunci când faci această alegere. Te vei uita la televizor, te vei relaxa sau vei găzdui oaspeți în mod regulat?

Colțarul fix

În cazul în care preferi maximizarea spațiului și vrei să găzduiești musafiri, colțarul fix este cea mai bună opțiune. Unii oameni preferă colțarele non-rabatabile, deoarece acestea au un stil mai contemporan.

Colțarul rabatabil

Când stai și te relaxezi pentru perioade lungi, un colțar rabatabil reprezintă cea mai bună opțiune. Acesta oferă suport moale pentru cap, gât și regiunea lombară. Poți regla spătarul și suportul pentru picioare pentru confort personalizat. Perfect pentru serile de vizionat filme sau pentru relaxare după o zi lungă.

Dacă tot ești nehotărât în legătura cu ce alegere să faci, aruncă o privire pe site-ul nostru la categoria canapele și colțare!

Contactează-ne: 0731.282.665/0762.074.657/0769.688.013

modellaconcept@gmail.com/intreabamodella@gmail.com

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu