Trenduri de amenajare pentru un dormitor superb

Atunci cand vine vorba despre amenajarile interioare, un dormitor superb joaca un rol esential. Fiind camera in care ne petrecem o mare parte a timului dedicat relaxarii, principiile de design aplicate sunt importante. Care este spatiul avut la dispozitie pentru dormitor? Ce stil te reprezinta? Cum se traduce acest stil in functionalitate? Amenajarea dormitorului este o provocare chiar si pentru designerii specialisti. Schimbarile ce vin cu anul 2017 s-au focusat pe confort, stil si culoare. Toate pentru ca tu sa iti transformi dormitorul intr-un sanctuar de liniste, intimitate si relaxare.

Amenajeaza-ti un dormitor superb in tendinte de la Modela!

Sa incepem cu nuantele. Anul acesta, designerii au impartit preferatele lor in culori in 3 categorii: culori increzatoare (albastru inchis, verde lime, rosu viu), culori calme (verde pamantiu, gri-uri si marouri) si culori de confort (pasteluri de roz, bleu si galben). Odata ce ai stabilit in ce categorie si paleta te incadrezi, poti incepe amenajarea dormitorului.

Pentru cei ce se incadreaza insa in prima categorie, le recomandam cu incredere Dormitorul Torino. Modern, viu, plin de culoare si stil, va crea un efect senzational in incapere!

Dormitor Torino

Dormitor Torino

Anul acesta predomina si elementele provenite din natura. Poti completa in amenajarea dormitorului si mici elemente din lemn veritabil, precum mici decoratiuni, un corp de iluminat, o noptiera sau alt obiect pe gustul tau. Poate fi chiar patul din dormitor, lemnul oferind caldura si confort in orice incapere. Patul Karel cu lada poate fi o optiune perfecta in acest sens, uita-te doar cat de bine arata!

karel-pat-160x200-800x412

Pat Karel

O ultima recomandare pe care ti-o facem atat noi, cat si designerii specialisti, este sa excluzi din dormitorul tau gadget-urile si sa incluzi obiecte de arta. Acestea vor da un plus de stil dormitorului, iti vor oferi inspiratie, iar lipsa gadget-urilor te va ajuta sa te deconectezi de la lumea de afara pentru a te conecta cu tine insuti.

Te invitam sa descoperi mai multe modele de dormitor superb din gama Modela. Noi te ajutam sa-ti amenajezi dormitorul intr-un stil modern, dar care sa iti reflecte gusturile si personalitatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Main Menu