Descopera un pat perfect pentru dormitorul tau, din gama Modela!

Se spune ca un pat perfect pentru tine iti poate schimba atat somnul, cat si viata. Fiind obiectul de mobilier care ne acomodeaza cel mai bine clipele de odihna, relaxare sau somn, alegerea patului este esentiala pentru starea noastra de bine.

Mai mult, patul nu are doar rol de odihna. In designul oricarui dormitor, patul joaca un rol important. Cum il alegem, ce design, unde il pozitionam, toate acestea sunt detalii de tinut in minte atunci cand mergem la shopping pentru un pat nou. In fiecare an, atunci cand marile autoritati in design seteaza tendintele pentru anul ce urmeaza, mobilierul joaca un rol important. Iar de la aceasta regula patul cu siguranta nu face exceptie.

Alege un pat perfect pentru tine!

In gama Modela exista o varietate de paturi pentru toate nevoile si gusturile. In diversitatea de culori, marimi si design, cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.

Celor ce iubesc designul minimalist, dar de impact, le recomandam Patul Sila cu Lada alb, redus acum la doar 760 lei. Dimensiunea generoasa de 160×200 asigura confortul necesar, iar tablia si designul il incadreaza perfect in arhitectura unui dormitor modern si stilat.

Pat Sila cu lada alb

Pat Sila cu lada alb

O alegere la fel de buna este Patul Sila fix nuc. Culoarea calda il face perfect pentru cei ce adora designul confortabil si primitor. In plus, dimensiunea de 160×200 ofera spatiu din plin pentru doua persoane ce isi doresc un somn odihnitor. Il poti comanda acum la pretul redus de 590 lei.

Pat Sila nuc

Pat Sila nuc

In gama noastra poti descoperi mai multe tipuri de pat, pentru a-l putea alege pe cel care se potriveste manusa nevoilor tale. Nu-ti neglija somnul binemeritat si alege patul Modela care iti va transforma dormitorul intr-o adevarata oaza de odihna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Main Menu