Tipsuri decorative cu un raft de perete de la Modela

 

Daca vrei sa economisesti spatiu in casa si totodata sa dai un aspect chic camerelor, ai nevoie de un raft de perete marca Modela.

Lucrat din lemn  natural sau pal melaminat, raftul suspendat ofera un aer sofisticat si elegant camerelor. Usor de amenajat, rafturile de perete pot fi puse in orice incapere: hol, bucatarie, baie, balcon sau camerele de zi.

rafturi

Daca preferi un design clasic, romantic sau unul abstract, un raft de perete este elementul cheie pentru un cadru complet.

Tips and tricks pentru un living de efect

Pentru a intregi decorul din living, poti amenaja raftul preferat, deasupra canapelei sau pe peretele opus bibliotecii. Din lemn negru vopsit sau lacuit, raftul de perete cu model abstract ramane in topul preferintelor noastre. Alaturi de o comoda TV si o masuta de cafea, vei intregi decorul, cat ai clipi.

Ce raft de perete sa folosesc in sufragerie?

Cand e vorba de decoratiuni interioare, utilitatea pieselor de mobilier este un aspect important. De aceea, organizarea pieselor de arta si a accesoriilor preferate, se poate face intr-o maniera eleganta pe un raft de perete in trepte.

raft de perete alb

Practic si extrem de usor de montat, acesta este de un real ajutor in sufrageriile moderne.

Modelul simplu si de efect creeaza un look dinamic in sufragerie, ca tu sa-ti poti etala cartile sau vazele colorate. Setul de polite are urmatoarele dimensiuni:

Polita mare: L 500, l 195, h 98 mm

Polita medie: L 400, l 195, h 98 mm

Polita mica: L 300, l 195, h 98 mm.

Acest raft de perete alb in trepte poate fi amplasat intr-un triptic catchy, care-ti va intregi decorul din living.

Cei care prefera decorurile mai sofisticate, le-am pregatit si un raft de perete wenge cu model abstract.

raft de perete negru

Cu un design inedit, raftul brun inchis ofera un look elegant si modern in camera de zi. Langa o canapea simpla si o masuta de cafea bruna, acest raft de perete alb wenge incheaga decorul din sufragerie.

Util in aranjarea cartilor, a tablourilor mici sau a pieselor decorative, raftul intrepatruns are 3 compartimente pentru toate accesoriile.

Amplasate deasupra canapelelor, rafturile iti faciliteaza organizarea eletrconicelro folosite zilnic.

In camerele de trecere, cum ar fi holul, poti opta pentru un raft de perete de tip cuier, cu agatatori multiple.

Atat in baie, cat si in balcon, un raft suspendat nu trebuie sa lipseasca. Ornat cu flori sau pur si simplu ca suport pentru cosmetice, acest accesoriu ne face viata mai usoara.

Alege si tu sa imbini utilul cu placutul si sa decorezi ca un designer, cu un raft de perete stilat de la Modela!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Main Menu