Comoda TV – accesoriul unui living elegant si practic

 

Spatiul de relaxare capata contur cu o canapea sau un pat si o comoda TV in nuante luminoase.

Din lemn sau pal melaminat, comodele pot fi amplasate in camerele spatioase, alaturi de o biblioteca si o masuta de cafea. Cu un design practic si elegant, comoda TV serveste si ca dulap multifunctional pentru alte accesorii.

Fie ca e vorba de carti, CD-uri, jocuri, playstation, pana la obiecte decorative, toate pot fi organizate pe comodele de la Modela.

Combinatiile de nuc cu lemn alb sau negru sunt cele mai populare in acest sezon. Cu reduceri constante, Modela ofera fiecarei case, mobilierul de care are nevoie pentru un maxim de confort si rafinament. Stim ca amprenta personala este cea care face un spatiu rece sa devina casa. Tocmai de aceea, ti-am pregatit cele mai atragatoare comode, la cele mai bune preturi. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti alegi modelul potrivit si sa completezi sufrageria sau dormitorul cu o mobila de efect.

Iata cateva modele de comoda TV de la Modela:

Comoda TV din nuc si lemn alb

comoda TV nuc cu lemn alb

Designerii de interior au optat pentru mobila din lemn natural, de nuc. Textura aparte, dar si culoarea de un brun deschis ofera mobilei o armonie unica. Pastrand natura la tine in casa, cu aceasta comoda TV alb-brun imbini deopotriva functionalitatea cu latura estetica.

Prevazuta cu 4 compartimente din lemn alb si nuc, comoda poate fi folosita pentru aranjarea pieselor de arta si a obiectelor decorative. Cu un design modern si culori luminioase, aceasta piesa de mobilier este de nelipsit din livinguri sau dormitoare. Jocul de culori  creeaza un dinamism aparte, completand pe de-a intregul acest model simplu, dar de efect.

Modelul are o inaltime medie, pentru a facilita utilizarea accesoriilor de zi cu zi.

Lemnul lacuit se mentine perfect in timp, fiind elementul cheie pentru un decor sofisticat si armonios.

Comoda TV alba cu sertar

comoda TV alba

Un alt format chic in camerele mici sau medii, este dat de aceasta comoda TV alba cu sertar. Modelul compact permite aranjarea plasmei, pe un blat generos, cu dimensiunile de L 900, l 300, h 330 mm.

Lemnul alb este materialul ideal pentru a completa un decor sofisticat si luminos. Prevazuta cu un sertar, comoda poate oferi casei un spatiu in plus pentru aranjarea micilor accesorii. Shop-ul nostru online iti pune la dispozitie toate piesele de mobila pentru un living complet si elegant!

Tocmai de aceea, poti opta pentru diverse nuante ale aceluiasi produs, dupa bunul plac. Acest format este disponibil si pe nuanta de lemn natur lacuit.

Alege si tu sa-ti creezi un living de vis cu o comoda TV Modela si optimizeaza-ti spatiul dupa propriile dorinte!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu