Decoratiuni practice si elegante cu un raft de perete Modela

Livingul, bucataria sau dormitorul sunt mai stilate cu un raft de perete unic de la Modela.

Realizate din lemn tratat sa reziste in timp, rafturile colorate confera un aer sofisticat si elegant camerei in care sunt amplasate. Fie ca optezi pentru un design clasic, sau unul abstract, un raft de perete este elementul cheie pentru o incapere perfect mobilata.

Pentru a intregi decorul in sufragerie se pot amenaja si biblioteci, canapele extensibile, comode TV si mese din lemn. Functionalitatea in decoratiuni interioare este un alt aspect important. De aceea, organizarea accesoriilor de zi cu zi, de la telecomenzi la piese de arta se poate face intr-o maniera stilata pe un raft Modela.

Fiind o piesa care nu se demodeaza, acesta se poate aplica in orice camera, indiferent de culoarea dorita. Cu o varietate de produse, shop-ul nostru online te invita sa-ti alegi modelul potrivit, in functie de stilul adoptat.

La preturi atractive, rafturile pentru sufragerie, dormitor, bucatarie sau balcon pot fi ale tale cu un simplu click. Iata ce modele poti alege:

Raft de perete abstract alb cu rosu

raft de perete alb cu rosu

Cu dimensiunile 19,5 X 93,6 X 59,6 cm, acest raft de perete abstract alb cu rosu ofera un look fresh si modern in orice camera. Alaturi de o canapea colorata si o masuta de cafea, acest raft de perete alb cu rosu este un element deosebit in livingurile minimaliste.

Util in aranjarea cartilor, a tablourilor mici sau a pieselor de birotica, raftul intrepatruns are compartimente pentru toate accesoriile.

Jocul cromatic de alb-rosu aduce un plus de rafinament si luminozitate.

Raft de perete alb in trepte

raft de perete alb

Practic si extrem de usor de montat, acest raft de perete alb in trepte se poate amenaja in orice camera.

Modelul clasic, cu raft minimalist, se pliaza pe orice dimensiune, fiind amplasat fara sa ocupe mult spatiu in casa. Dimensiunile acestuia sunt de:

Polita mare: L 500, l 195, h 98 mm

Polita medie: L 400, l 195, h 98 mm

Polita mica: L 300, l 195, h 98 mm.

Acest raft de perete poate fi amplasat intr-un triptic deosebit, gata sa capteze atentia tuturor musafirilor.

Fie ca optezi pentru rafturi din pal sau din lemn natur ori vopsit, aceste piese de mobilier sunt un must-have in orice casa.

Alege sa fii mereu pregatit cu cele mai inedite piese de mobila si comanda-ti si tu un raft de perete stilat de la Modela!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu