Comoda TV Modela- secretul unui interior practic

Sufrageriile sau dormitoarele necesita de cele mai multe ori un aranjament practic, iar cu o comoda TV poti obtine acest lucru.

Fiind o piesa de mobilier foarte populara, comoda din lemn se poate amplasa in camerele spatioase si moderne. Cu un design atragator si functional, comoda este o masa cu mai multe rafturi ce serveste si ca loc de depozitare pentru alte accesorii.

De la carti, CD-uri, jocuri, playstation, pana la obiecte decorative, toate acestea pot fi aranjate cu usurinta pe o comoda TV de la Modela.

Culorile variate si rezistenta lemnului contribuie la crearea unui decor unic. Pentru ca fiecare casa trebuie sa aiba amprenta personala, cu acest mobilier pentru living poti obtine un cadru total personalizat.

Cromatica in nuante de alb, gri deschis, galben sau chiar lemn natur bej confera un aer fresh, unde luminozitatea este bine-venita.

Din lemn clasic vopsit sau lacuit, pana la rafturi din pal, comodele sunt trainice si usor de montat in orice camera.

Iata cateva modele de comoda TV de la Modela:

Comoda TV alba cu sertar

comoda tv alba

Un model foarte util in camere mici este cel cu o comoda TV alba cu sertar. Designul compact este format dintr-un blat pentru televizor si compartimente medii pentru telecomanda si altele.

Materialul rezistent este vopsit cu un strat protector, ce pastreaza comoda intacta mai mult timp. Poti beneficia de un living perfect mobilat, cu acest corp din lemn de la Modela.

Alaturi de o masa de cafea si o canapea extensibila, sufragerie este completa, fara efort sau drumuri dupa alte produse. Shop-ul nostru online iti pune la dispozitie toate piesele de mobilier, cu un singur click!

Acest format este disponibil si pe nuanta de lemn natur lacuit.

Comoda TV alb- brun

comoda tv alb brun

Cu o cromatica atragatoare si un ansamblu abstract, aceasta comoda TV alb-brun imbina functionalitatea cu estetica.

Cele 4 compartimente sunt generoase, oferind spatiu pentru aranjarea pieselor de arta si a obiectelor decorative. Modelul modern se pliaza pe orice stil decorativ. Nuantele de lemn natur si cel de lemn vopsit contribuie la realizarea unui decor fresh.

Combinatia cromatica aduce mai multa luminozitate, fiind indicata in camerele ample, ce necesita o ajustare estetica.

Formatul acestei comode este unul inedit, usor de asamblat si de amplasat in livinguri sau dormitoare.

Modelul este de o inaltime medie, pentru a facilita utilizarea accesoriilor de zi cu zi.

Alege sa creezi un spatiu perfect optimizat cu o comoda TV Modela si vei vedea diferenta!

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu