Ce este mobilierul din lemn?

Sifonier Atlantis alb/stejar natur

Atunci când alegeți mobilierul de casă,   mobilierul din lemn  vine în cel mai preferat  mobilier de casă al oamenilor. Ca răspuns la întrebarea ce este mobilierul din lemn, care este minunea celor care preferă mobilierul din lemn, lemnul solid și neacoperit și neumplut care este produs prin cositul din bușteni brute după tăierea copacului se numește lemn masiv. Lemnul masiv nu este ca soiurile de lemn artificial realizate prin strângerea cu materiale adezive, se poate spune că este format în întregime din fibre naturale de lemn.

Ce este mobilierul din bambus?

Planta de bambus este preferată într-un domeniu foarte larg, de la alimente, medicamente, cerințe de stil textil până la materiale de construcție, mobilier și produse de decor, secțiuni estetice si de stil. Faptul că este abundent în natură și crește confortabil este unul dintre cele mai mari motive pentru acest lucru. În ultimii 10-15 ani, toată lumea a observat că preferința pentru mobilierul din bambus și produsele de decorare a crescut și că a fost preferată mai mult în decorarea interioară și exterioară. Produsele de decorare și mobilier din bambus, care creează o atmosferă naturală și caldă în secțiunile în care sunt utilizate, aspect de calitate și nu prea mare ca preț, oferă multe beneficii în afară de aceste avantaje estetice și de cost. Este foarte preferat în decorarea mobilierului de casă.

Care sunt diferențele dintre mobilierul din lemn și mobilierul din bambus?

Diferență esențială: Termenul “copac” este de preferat să se refere la copaci, referindu-se în mod specific la substanța din care sunt făcuți copacii. Lemnul este un țesut structural dur, fibros, care este prezent din abundență în trunchiurile și rădăcinile copacilor. Este un întreg natural de fibre de celuloză. Cealaltă specie, Bamboo, este în esență o buruiană din familia iarbă Poaceae. Se găsesc sute de specii de bambus; cu toate acestea, majoritatea lemnului de bambus este obținut din genul Phyllostachys și Bambusa.  Un avantaj al bambusului este că practic crește în 3 până la 6 ani, în timp ce copacii pot dura până la 20 până la 70 de ani.

Din acest motiv, bambusul, în afară de pădurile tradiționale, este cunoscut sub numele de ecologic. Cu toate acestea, mai ales în comparație cu pădurile tradiționale, un dezavantaj al bambusului este că are un ciclu de viață natural care este foarte scurt, iar atunci când nu este recoltat în timp, este în esență distrus de mucegai putred și ciuperci. Praful non-bambus este foarte susceptibil la atacurile insectelor de lână, termite și marinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Main Menu