Mobila pentru dormitor- tipsuri decorative pentru ziua indragostitilor

Mobila pentru dormitor- tipsuri decorative pentru ziua indragostitilor

 

Luna februarie este sezonul ideal pentru crearea unui cadru romantic cu mobila pentru dormitor, de la Modela. Din lemn natur sau lemn vopsit, piesele de mobilier pentru dormitor sunt o exprimare a stilului decorativ personal.

Cu ocazia zilei indragostitilor, aranjarea corpurilor de mobila si a accesoriilor decorative sunt o invitatie la arta si romantism. Culorile predominante, care nu trebuie sa lipseasca sunt nuantele neutre de crem, alb sau rosu burgund.

Ce mobila pentru dormitor sa folosim de Valentine’s Day si nu numai?

In functie de spatiul pus la dispozitie, poti decora cu o canapea extensibila, ce se transforma pe loc intr-un pat spatios. Canapeaua din material buretat si sistem pe arcuri poate avea un aspect gotic, cu forme rotunjite, sofisticate.

O piesa la reduceri in acest sezon este si canapeaua extensibila Milano. Culoarea de un visiniu inchis este ideala in cadrele vintage, retro. Modelul chic se pliaza in camerele cu mobila pentru dormitor gotic.

mobila pentru dormitor canapea

Cei care prefera un decor mai simplu, pot apela la o canapea extensibila moderna, cu linii drepte si perne colorate. Un design excelent este dat de o canapea extensibila Eliza bej.

mobila pentru dormitor canapea extensibila bej

Aceasta piesa de mobila pentru dormitor se regaseste in topul preferintelor din acest sezon. Formatul simplu, este practic si usor de amplasat in orice spatiu. Materialul fin este completat de pernutele colorate cu model floral, care nu vor trece neobservate.

Un element care schimba atmosfera este dat de perne. Pernele decorative cu model creeaza un plus de dinamism, fiind indicate in orice camera. Fie ca sunt amplasate in living sau dormitor, acestea sunt elementul cheie pentru un plus de confort.

Un alt corp de mobila pentru dormitor este raftul suspendat. In forme abstracte, sau clasice, dreptunghiulare, rafturile ofera un loc special pentru operele de arta si carti. Fiecare piesa decorativa isi poate gasi locul la inaltime. Cu un raft alb in forma de spirala, poti obtine un cadru modern si catchy.

Amplasat deasupra patului sau deasupra comodei, setul de polite alb este un accesoriu sofisticat si practic in acelasi timp.

raft suspendat

Nuanta de alb este indicata in camerele intime, oferind senzatia de luminozitate si de curatenie. Cu o forma unica, raftul de la Modela este un statement artistic, demn de admirat.

Oricare ar fi preferintele cromatice, dormitorul trebuie sa inspire un aer cozy si intim. Dedicat orelor de relaxare, acest spatiu poate fi utilat cu cele mai chic piese de mobila pentru dormitor.

Tie care acceoriu iti face cu ochiul?

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu