Decoratiuni de inspiratie asiatica, cu rafturi de perete stilate

rafturi de perete minimaliste

Fiecare camera trebuie sa imbine simtul practic cu partea estetica, iar noile rafturi de perete de la Modela, implinesc aceste atribute majore. Indiferent ca sunt amplasate in living, bucatarie, balcon sau in dormitor. Rafturile suspendate sunt esentiale in materie de design interior.

Din lemn tratat sa reziste, in culori deosebite, aceste rafturi vin sa infrumusete casa intr-o maniera inspirata de stilul asiatic, minimalist.

Inspira-te si tu din cele mai populare rafturi de perete de la Modela si redecoreaza-ti casa:

Rafturi de  perete din nuc

rafturi de perete nuc

Un element preferat in decoratiunile asiatice este structura lemnului la vedere, intalnita si in aceste rafturi de perete din nuc.

Dispuse sub forma de triunghi, rafturile alcatuiesc un suport eficient si stilat pentru orice camera.

Amplasat in dormitor sau in sufragerie, acest corp din lemn iti permite o aranjare a cartilor si obiectelor decorative, la indemana.

Cu dimensiuni de L 800, l 180, h 800 mm, aceste rafturi completeaza eficient orice camera. Fara sa ocupe din spatiul destinat relaxarii sau cel din zonele de trafic.

Textura lemnului este un detaliu menit sa amplifice starea de armonie, fiind corelat cu regulile de baza Feng- Shui.

Rafturi de perete abstracte, din lemn alb

rafturi de perete asimetrice

Destinate sufrageriilor moderne, aceste rafturi de perete abstracte, din lemn alb sunt ideale pentru aranjarea micilor accesorii de zi cu zi.

Culoarea alba creeaza un efect de luminozitate, iar designul abstract din trei patrate care se intrepatrund, redefineste aspectul camerei.

Stilul asiatic indeamna la combinatii cromatice fresh de alb-verde. Cu elemente decorative cat mai apropiate de natura.

Simplu si util, acest set de rafturi albe aduce o nota de modernism si eleganta. Dimensiunile acestuia sunt de 20 X 58 X 58 cm, fiind numai bun pentru camerele mici, care nu permit amplasarea unei biblioteci.

Rafturi de perete minimaliste

rafturi de perete minimaliste

Linia de design realizata in aceste rafturi de perete minimaliste urmareste regula: “simplu si de efect”.

Aceste rafturi dispuse oblic atrag atentia la o dinamica decorativa de nota zece!

Lemnul vopsit in alb si verde se potriveste unei camere moderne, rafinate, mai ales daca este asortat la o masuta de aceeasi culoare.

La preturi surprinzatoare, aceste rafturi de perete de la Modela sunt facute sa se plieze pe stilul decorativ al fiecare case, intr-o maniera estetica demna admirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu