Canapele extensibile elegante pentru interioare rafinate!

Trendurile de decoratiuni interiore ne arata in fiecare an ce canapele extensibile sa alegem. In functie de stilul interior dorit, o canapea poate fi elementul central al unui living, al unei mici terase interioare sau chiar al unei mansarde.

Designerii de specialitate ne ofera anual o gama larga de canapele care sa ne inspire. Insa atunci cand ne dorim o amenajare rafinata si eleganta, canapelele din gama Modela pot contribui la crearea atmosferei dorite. Acestea pot infrumuseta orice spatiu ales, lasandu-si amprenta de bun gust, calitate si stil. Canapeaua poate fi aleasa cu intentia de a deveni un element central in amenajare sau pentru a imbogati un stil de camera deja ales.

Descopera canapele elegante din gama Modela!

Setul de canapele Yaren poate fi chiar cel potrivit pentru tine!

Setul de canapele Yaren intruchipeaza spiritul clasic si rafinamentul mobilei cu personalitate. Setul include o canapea de 3 locuri, extensibila, si 2 fotolii tip berjer. Poate fi asezat intr-un living spatios, in centrul camerei, insa poate infrumuseta si o mansarda cocheta, perfecta pentru dupa-amiezele de relaxare cu o carte buna. Puteti imbogati si mai mult spatiul in care veti plasa canapeaua, adaugand o masuta de cafea sau citit cocheta, pe care puteti servi ceaiul atunci cand primiti musafiri. Va garantam complimentele pe care le veti primi pentru acest design superb!

set-canapele-extensibile-yaren

set canapele extensibile yaren

Afla mai multe despre canapeaua extensibila Doga!

O alegere minimalista, dar eleganta si chic este Canapeaua Extensibila Doga, pe nuanta de negru. Arhitectura moderna si minimalista, dar de bun gust, o transforma intr-un spatiu rafinat de relaxare. O puteti accesoriza cu o patura cu motive artistice sau o perna imbracata in catifea. Efectul obtinut va fi cu adevarat impresionant. Poate deveni canapeaua preferata pentru clipele de relaxare in care va bucurati de o ploaie de toamna si o ciocolata calda.

canapea-Doga-negru

canapea extensibila Doga

Apelati cu incredere la magazinul online de mobila Modela.ro ori de cate ori doriti sa faceti o schimbare estetica in casa sau atunci cand doriti putina inspiratie pentru planurile viitoare de amenajare a locuintei!

Save

Save

Save

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu