3 pasi pentru un dormitor matrimonial modern de la Modela

Un cuplu modern merita un dormitor matrimonial modern din gama Modela! Afla care ti se potriveste!

Stim cat iti iubeste casa si confortul oferit de aceasta. La fel de bine, stim si ca dormitorul este una dintre camerele cele mai importante de acasa – poate chiar cea mai importanta. Dormitorul tau este un sanctuar de odihna, relaxare si reincarcare, atat pentru tine, cat si pentru perechea ta.  Insa, la fel ca si in relatii, uneori trebuie sa aduci un suflu nou, pentru a evita rutina. Aceasta regula se aplica si in dormitor si in redecorarea acestuia.

Astfel, a venit momentul ca tu si perechea ta de viata sa va bucurati de un dormitor matrimonial modern, in ton cu tendintele de decor interior si cu dorintele voastre. Modela te invata astazi in 3 pasi simpli cum sa dai un refresh dormitorului tau.  Atat tu, cat si partenerul de cuplu, va veti bucura de o energie noua, perfecta pentru noi clipe de intimitate si liniste.

Pasul #1: Reguli de armonie feng shui

Acestea vor regla energiile din dormitorul de cuplu. Investeste in draperii, principiile de feng shui spun ca acestea impiedica energia pozitiva sa iasa din incapere. Acorda culorilor atentia cuvenita si opteaza pentru nuante naturale in redecorarea incaperii. Atarna pe peretele de deasupra patului un tablou cu voi doi, intr-o amintire fericita, sau un tablou ce va deschide privirea catre natura. Toate aceste mici trucuri vor asigura o atmosfera armonioasa.

Dormitor Feng Shui

Dormitor Feng Shui

Pasul #2 Alege un dormitor matrimonial modern perfect pentru amandoi!

Setul de mobila din dormitor poate contribui minunat la armonizarea acestei incaperi in raport cu voi doi. Decideti impreuna in privinta tipului de mobilier de care aveti nevoie. Alegeti impreuna nuantele care sa va multumeasca pe amandoi. Noi va recomandam Dormitorul Asya – un dormitor matrimonial modern, de lux, cu un accent roial, elegant si incapator. Acesta ofera sifonier, pat, 2 noptiere si comoda cu oglinda. Deosebit de elegant, acest dormitor de cuplu va infrumuseta spatiul si timpul petrecut alaturi de partener.

Dormitor matrimonial modern Asya

Dormitor matrimonial modern Asya

Dormitor matrimonial modern Asya

Dormitor matrimonial modern Asya

Dormitor matrimonial modern Asya

Dormitor matrimonial modern Asya

Pasul #3: Bucurati-va de intimitate

Secretul oricarui cuplu fericit este armonia ce se creeaza din intimitate. Refresh-ul adus dormitorului de cuplu si transformarea acestuia intr-un dormitor matrimonial modern creeaza un prilej pentru noi clipe petrecute impreuna si noi amintiri la care sa va uitati cu placere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu