Decoratiuni practice si de efect cu o masuta extensibila

Luna aceasta iti poti aranja camera dorita, fara mult efort, cu o masuta extensibila de la Modela.

La preturi mici si din materiale de calitate, mesele pliabile sunt de mare ajutor in camerele mici sau medii. Economisind mai mult spatiu, le poti aranja dupa bunul plac, pentru numarul de musafiri pe care-l ai, sau chiar pentru a servi pe post de masuta de laptop.

Simple si usor de folosite, mesele pliabile sunt piesele de mobilier pe care le poti lua cu tine oriunde. In cazul in care vrei mai putin spatiu folosit, poti folosit o masa de cafea sau una fixa.

Dimensiunile variaza in functie de nevoile fiecaruia. Astfel, orice familie poate beneficia de o masuta extensibila in living sau in dormitor, pentru momente unice.

Fie ca e facut din lemn natural, cu textura la vedere sau din pal melaminat, mobilierul de la Modela este o invitatie la stil si functionalitate. Combinand simtul practic cu cel estetic, fiecare casa poate deveni o oaza de liniste, alaturi de cei dragi.

Anul 2018 pune accentul pe mobilierul deschis la culoare, iar mesele noastre in nuante de alb, bej crem raman in topul preferintelor.

Ce masuta extensibila sa folosesc?

Pentru a servi un ceai sau un mic dejun, poti folosi o masuta extensibila de dimensiuni reduse. Realizata din nuc natural, masa aduce un strop de culoare in camera dorita. Lemnul lacuit este bine tratat si rezista mai mult timp contra factorilor de uzura. Masa de nuc este foarte eleganta si usor de folosit. Sistemul de extensie prin tragere iti permite sa-ti amenajezi o masa spatioasa pentru calculator sau breakfast.

masuta extensibila din nuc

Sptiul de tip raft care ramane in spatele blatului de lemn, poate fi folosit pentru stocarea cartilor sau a accesoriilor de birotica.

Masuta extensibila din nuc poate fi utilizata in sufragerie, pe post de birou.

Cuplurile sau familiile restranse pot folosi o masuta extensibila alba usor de asamblat. Fiind culoarea acestei ierni, albul creeaza un plus de luminozitate si ofera un aer fresh incaperilor.

masuta extensibila alba

Ca piesa de mobilier, masuta extensibila alba poate fi folosita fix pentru servirea unei gustari, sau ca birou dublu.

Sistemul de tip lift-up este foarte facil, fara sa implice vreun efort fizic. Amplasarea mesei albe este recomandata in spatiile ample, de tipul sufrageriilor sau al salilor de receptie.

Indiferent de tipul de mobilier folosit, aceste mese multifunctionale sunt de un real ajutor in orice camin.

Alege sa-ti decorezi casa cu Modela, specialistul tau in design si decoratiuni interioare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu